Privacyverklaring van Kunstcentrum Steenbergen

 

1.    Kunstcentrum Steenbergen hecht veel belang aan de bescherming van de privacy.
De persoonsgegevens van de cursisten worden beheerd door Kunstcentrum Steenbergen, in overeenstemming met de Nederlandse Wet betreffende de bescherming van persoonsgegevens en, vanaf de inwerkingtreding ervan, de Algemene Verordering Gegevensbescherming (hierna AVG).

De functionaris voor gegevensbescherming van Kunstcentrum Steenbergen kan gecontacteerd worden per post op: Goudenregenstraat 32 4651 MT Steenbergen en via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2.    De volgende categorieën van persoonsgegevens worden door Stichting Kunstcentrum Steenbergen verwerkt:

·         Persoonlijke gegevens

·         Foto’s (op de website)

 

3.    Kunstcentrum Steenbergen verzamelt uw persoonsgegevens voornamelijk wanneer :

·         u zich aansluit bij de stichting

·         u wijzigingen van uw gegevens doorgeeft aan de stichting (vb verhuis, ..)

 

4.    Uw persoonsgegevens worden intern gebruikt voor onze cursusdatabase.

5.    Uw gegevens worden intern enkel gebruikt zoals in punt 4 aangegeven en worden daarnaast ook extern gebruikt voor :

·         Verzekering

·         Website (foto’s)

 

6.    Persoonsgegevens worden bewaard voor de duur van de cursus, en nadien tot de wettelijke bewaarplicht is verstreken.

Onze website verzamelt geen gegevens over websitebezoekers. Onze website wordt geschreven en gehost door eigen deskundige vrijwilligers. Dit alles valt onder het toezicht van het bestuur. De website is ingericht met het programma Joomla
De website van Kunstcentrum Steenbergen gebruikt geen cookies

Bij een dat lek zal Kunstcentrum Steenbergen na overleg met de AVG-functionaris binnen de gestelde termijn van 72 uur het dat lek melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens, indien er risico’s voor personen uit voortkomen. Tevens zullen de personen geïnformeerd worden waarvan de data is gelekt.
Alle datalekken worden intern vastgelegd en gedocumenteerd.

 

 

7.    Indien u meer informatie wenst over de geldende regelgeving inzake gegevensbescherming en uw rechten raadpleeg dan de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

8.    In overeenstemming met artikel 77 van de AVG kunt u ook een klacht indienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (vanaf 25 mei 2018 de Autoriteit voor gegevensbescherming) op het volgende adres:
Bezuidenhoutseweg 30 2594 AV Den Haag

 

 

Laatste Nieuws

Het nieuwe seizoen begint weer! In week 38 starten de diverse cursussen in het Cromwiel!

 

Een foto collage van de Open Dag 2018.

 

 

         

 

 

De cursisten van Keramiek werken naar diverse thema's

                                                                                     

 

 

                                                                         

 

 

 

 

                                                           

 foto's van cursisten keramiek